Kwartierstaat Bijkerk

Foto van marijke bijkerk

De publicatie Kwartierstaat Bijkerk is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 30.026 personen. Vanwege privacy zijn 846 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


ik ben op zoek naar de kwartierstaten van mijn kleinkinderen. De oorsprongsnamen zijn: Bijkerk, Groot, Verbruggen, Schmidt, Rieber en Van Ruijven. Mijn gegevens mogen gebruikt worden hoewel het verstandig is om ze voor gebruik te controleren. Mochten er fouten ontdekt worden ben ik blij met een berichtje. Marijke Bijkerk

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!