Kwartieren Asbroek-Soomers-Overkamp

Foto van Mariet Soomers Asbroek
De publicatie Kwartieren Asbroek-Soomers-Overkamp is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 13.586 personen. Vanwege privacy zijn 2.391 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 23 februari 2022.


Stap voor stap, jaren terug in de tijd, op zoek naar de voorouders van mijn kinderen. Steeds meer in- en toevoegingen aan mijn gegevens heb ik in de loop der jaren verkregen. Graag deel ik mijn gegevens met anderen omdat het zo ontzettend interessant is hoe families tot stand zijn gekomen. Hoe meerdere families \"ineens\" met elkaar verbonden blijken te zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!