In Cruce Salus » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 7.298:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elijzabeth de Bruijn (geboren in 1691), een kind van Wouter de Bruijn en Aartje Richout, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan Biesheuvel (geboren in 1692), een kind van Pieter Biesheuvel en Dirkje van Veen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Alphen aan den Rijn gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arij Hemelop (geboren in 1695), een kind van Wilhem Hemelop en Maertie Oosterwegh, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Fock (geboren in 1696), een kind van Ernst Fock en Lena Smits, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Simon Fock

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Makreel (geboren in 1697), een kind van Elias Makreel en Aaltje Vos, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Pieter Makreel

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christoffel Fock (geboren in 1697), een kind van Ernst Fock en Lena Smits, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Simon Fock

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anneke Hoboke (geboren in 1699), een kind van Cornelis Hoboke en Maijke Verheij, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Dingena Hoboke

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert Fox (geboren in 1699), een kind van Ernst Fock en Lena Smits, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Simon Fock

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Schoutteth (geboren in 1700), een kind van Johan Schoorn en Sibilla Dispontijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruda Francoise van Rotterdam (geboren in 1700), een kind van Abraham van Rotterdam en Johanna Geertruy van Breugel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.