Hilversumse tak familie Beuk

Foto van Frederik Beuk
De publicatie Hilversumse tak familie Beuk is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.370 personen. Vanwege privacy zijn 190 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 13 november 2018.


De van oorsprong Nederlands Hervormde tak van de familie Beuk. De stamvader van deze tak (Pieter Beuk) is waarschijnlijk uit Amsterdam afkomstig. Niet alle gegevens uit deze publicatie zijn gecontroleerd. Het is zeer waarschijnlijk dat er nog fouten in deze gegevens aanwezig zijn. Als u correcties of aanvullingen heeft ben ik daarin zeer geintresseerd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Frederik Beuk
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!