Het Eiland Schiermonnikoog » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 127:

Jan de Jongh en Margaretha Ris zijn getrouwd op 9 maart 1721 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacob de Jongh is geboren op 10 mei 1722 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna de Jongh is geboren op 2 mei 1723 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Cornelia de Jong de Persijn is geboren op 18 juni 1724 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Catharina Frederica de Jong van Persijn is geboren op 3 januari 1727 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anthonij Jacob de Jongh van Persijn is geboren op 10 december 1728 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anthony Jacob de Jongh van Persijn is geboren op 7 mei 1734 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Rieuwersz Swart en Jacobje Elias zijn getrouwd op 23 maart 1735 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Rieuwersz Swart en Jacobje Elias zijn getrouwd op 23 maart 1735 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Dirk Rieuwersz Swart en Jacobje Elias zijn getrouwd op 23 maart 1735 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.