Het Eiland Schiermonnikoog » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 20:

Adriana Jacoba van Someren is geboren op 30 september 1854 te Hurwenen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hurwenen » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bastiana van Willigen is overleden op 4 oktober 1856 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Clarus Gerard Martinus Quack is geboren op 29 maart 1862 te Brakel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Brakel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jeldert Dirks de Groot is overleden op 31 oktober 1868 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adèle Henriëtte Phaff is geboren op 16 februari 1882 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Assimoij is overleden op 24 februari 1882 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerardus Vaal is overleden op 29 juli 1885 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana Geraldina Johanna Eekman is geboren op 22 februari 1902 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Geert Rensink en Antje Helena Thijssen zijn getrouwd op 2 maart 1910 in Poederoijen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Poederoijen » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jonannes Hendrikus Tegelaers is overleden op 13 januari 1945 te Ammerzoden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ammerzoden » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.