Henglias; de verzamelde data van de Hengelose bevolking » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 4.878:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Janna Bienshorst (1812-1896) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Janna Bienshorst.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Berend ten Cate (1815-1900) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Berend ten Cate.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Wilmink (1818-1892) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Wilmink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Garrit Flinkers (1818-1901) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Garrit Flinkers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Abraham Pol (1820-1863) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Abraham Pol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lambertus ter Weer (1821-1897) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lambertus ter Weer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jannes Olink (1821-1904) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jannes Olink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerhardus Hendrikus Bettman (1822-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerhardus Hendrikus Bettman.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Groothuis (1823-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Groothuis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hindrik de Boer (1823-1888) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hindrik de Boer.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.