Henglias; de verzamelde data van de Hengelose bevolking » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 1.027:

Johanna Meijer is geboren op 16 juni 1835 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Hendrika Kluvers is geboren op 25 september 1835 te Borculo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Borculo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Jenneken Dijkman is geboren op 12 januari 1836 te Ruurlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ruurlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

(Franciskus Kerkhof) en (Elisabeth Holtwijk) zijn getrouwd op 30 januari 1836 in Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Theodorus Johannes Hendrikus Gralike is geboren op 21 mei 1836 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Petrus Josephus Roebers is geboren op 14 augustus 1836 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johann Christian Wilhelm Scholl en Berendina Dukenberg zijn getrouwd op 21 oktober 1836 in Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Liefman Jacob Spier is geboren op 2 januari 1837 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johanna Dorothea Kerkhof is geboren op 9 januari 1837 te Stad Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Stad Doetinchem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Horstink is geboren op 1 maart 1837 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.