Stamboom Groeneveld

Foto van Eric Groeneveld
De publicatie Stamboom Groeneveld is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 40.278 personen. Vanwege privacy zijn 333 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 20 februari 2024.


In de stamboom Groeneveld wordt gezocht naar de oorsprong van deze naam, maar ook naar de andere oorsprongen van de directe voorouders van Eric Groeneveld. Belangrijke namen in het onderzoek zijn: Montenij (of Montene) , Snoeij, Kölder (of Guler), Eland, Bezemer, Braveboer, van Toledo.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen
Vandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie MyHeritage Family Tree Builder gebruikersMyHeritage Family Tree Builder gebruikers
Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma Family Tree Builder van MyHeritage.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!