De bomen van Kreijkes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 80 van 108:

Hendrikje Banier is geboren op 17 februari 1788 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna Banier is geboren op 4 maart 1789 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gijsbertus Lambertus Gasinjet is geboren op 27 november 1789 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Anna Catharina Holsteijn van Rookhuijsen is geboren op 1 juni 1790 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan de Munninck is geboren op 27 augustus 1790 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elias van Rookhuijsen is geboren op 4 december 1791 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Elias van Rookhuijsen is geboren op 12 april 1793 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Banier is geboren op 14 april 1793 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Katholieke doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Banier is geboren op 14 april 1793 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Dirk Spanjaard is geboren op 8 september 1793 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Lutherse doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.