De bomen van Kreijkes » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 108:

Evert Werff en Dieuwertjen Banier zijn getrouwd op 14 november 1749 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrine Werff is geboren op 26 november 1758 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Henderine Werff is geboren op 26 juli 1761 te Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Reinhard Rahusen en Catharina van Calcar zijn getrouwd op 11 juli 1762 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Reinhard Rahusen en Catharina van Calcar zijn getrouwd op 11 juli 1762 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Ondertrouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Reinhard Rahusen en Catharina van Calcar zijn getrouwd op 11 juli 1762 in Enkhuizen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Enkhuizen » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan van Delden en Jozijntje Pieters Verrevelt zijn getrouwd op 26 december 1762 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Impost op trouwen.

Bekijk suggestie

Jan van Delden en Jozijntje Pieters Verrevelt zijn getrouwd op 26 december 1762 in Abbekerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Abbekerk » Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jacob Spiegelmaker Spanjaard is geboren op 30 december 1764 te Medemblik. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Medemblik » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Sara Hellingsman is geboren op 11 november 1767 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.