Genealogy Family Sterenberg

Foto van jan derk sterenberg
De publicatie Genealogy Family Sterenberg is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.511 personen. Vanwege privacy zijn 1.803 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 8 november 2023.


Hallo,

Dit is de Genealogy van de family Sterenberg. Hierin zijn verschillende Sterenberg stambomen in opgenomen, ieder met hun eigen oorsprong. Er zijn, voor mij, nog geen aantoonbare relaties tussen deze stambomen.

Mijn eigen stamboom begint met Pieter Berends, geboren circa 1739, zijn zoon Berend Pieters heeft in 1811 de naam Sterenberg aangenomen. De reden waarom hij deze naam heeft aangenomen probeer ik nog te onderbouwen.

Er wordt regelmatig nieuwe informatie gevonden, dit zal dan ook bijgewerkt worden, waarbij de focus ligt op aantoonbaar bewijs in de vorm van documentatie.

Als u opmerkingen heeft of wijzigingen c.q. toevoegingen heeft dan kunt u mij daarvan op de hoogte stellen en zal ik de informatie aanpassen, het is een blijft een dynamisch gebeuren waarbij nauwkeurigheid heel belangrijk is, maar het kan soms zijn dat er iets niet goed wordt weergegeven.

De weergegeven informatie voldoet aan de privacywetwetgeving, daarom zal recente informatie niet zichtbaar zijn. Als u wel toegang wilt hebben tot deze informatie dan kunt u dit aanvragen bij de beheerder.

Veel plezier!

met vriendelijke groet,

Jan Derk Sterenberg

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!