Genealogische verzameling Van Beurden x Swanenberg - Van Vliet x Bakkers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 177:

Johanna van Gelderen is geboren op 31 maart 1824 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje van Gelderen is overleden op 16 oktober 1824 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johanna Melchers is overleden op 31 december 1824 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aaltje van Drooge is geboren op 15 maart 1826 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje van Gelderen is geboren op 31 december 1826 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Borman is overleden op 21 mei 1827 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Caatje Borman is overleden op 13 november 1827 te Gaasterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Gaasterland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Roelof Johannes van Delden en Tjietske van Gelderen zijn getrouwd op 19 oktober 1828 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hermina van Drooge is geboren op 20 oktober 1828 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Leendert Sjoerds Bartstra en Janneke van Gelderen zijn getrouwd op 16 november 1828 in Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.