Genealogische gegevens uit Noord-Oost Overijssel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.432:

Gosse Sjoukes Wels is overleden op 15 januari 1813 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Fokke Jacobs van Huizen is overleden op 6 maart 1813 te Hemelumer Oldeferd. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hemelumer Oldeferd » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Anna Maria Catharina Stein is geboren op 21 maart 1813 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Martinus de Jager is geboren op 21 maart 1813 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Klaas Pieters Dijkstra en Klaaske Egberts Kiestra zijn getrouwd op 28 maart 1813 in Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hilligjen Thalen is geboren op 19 april 1813 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Hendriks Ketellapper en Aaltje Gerrits Bakker zijn getrouwd op 12 augustus 1813 in Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Harmke Wever is geboren op 17 augustus 1813 te Schoterland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schoterland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Harmen Bruins is geboren op 29 augustus 1813 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerrit Alberts de Hoop en Grietje Jacobs Pijlman zijn getrouwd op 18 november 1813 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.