Genealogische Databank Vlaardingen

Foto van Harm Jan Luth-Mulders
De publicatie Genealogische Databank Vlaardingen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 103.518 personen. Vanwege privacy zijn 5.350 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op woensdag 6 maart 2024.


DTB

Burgerlijke Stand


Het bijzondere is dat alle gegevens aan elkaar gekoppeld zijn. Naast de gegevens uit bovengenoemde volledig ingevoerde bronnen zijn allerlei helemaal of deels uitgezochte families of complete kwartierstaten toegevoegd, zodat er naast het bovenstaande ook zeer veel DTB-gegevens en moderne BS-gegevens zijn opgenomen. De Vlaardingse gegevens zouden moeten kloppen, bij die waarin andere plaatsen voorkomen, is een check in die bronnen aan te raden.
 
Deze database is ooit voor intern gebruik aangelegd, maar op veler verzoek later online geplaatst.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicatie van Harm Jan Luth-Mulders


Collecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!