Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 14.621 - 14.626 van 14.626:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Annie Horvers (????-2004) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Annie Horvers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Henk van der Meer (????-2005) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Henk van der Meer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Hermans (????-2007) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Hermans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriaan de Rooij (????-2007) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriaan de Rooij.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dirk Klein (????-2009) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dirk Klein.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Marinus van Loon (????-2010) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Marinus van Loon.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.