Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 14.591 - 14.600 van 14.626:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacomina Janssen (????-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacomina Janssen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martha Coppens (????-1970) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martha Coppens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Hendrikus Akkermans (????-1971) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Hendrikus Akkermans.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Marijke Laudy (????-1972) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Marijke Laudy.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adrianus van Tilburg (????-1977) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adrianus van Tilburg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis van der Bijl (????-1977) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis van der Bijl.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Verdijk (????-1978) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Verdijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Kees de Jongh (????-1979) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Kees de Jongh.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van der Heijden (????-1980) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van der Heijden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Clara Maria Catharina Smits (????-1981) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Clara Maria Catharina Smits.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.