Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 3.888:

J. (Jan Jans?) Klazinga is overleden op 14 oktober 1812 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jacoba Gaukes van der Meulen is geboren op 20 oktober 1812 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Trijntje Harings van der Kooi is geboren op 10 november 1812 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Taeke Piers Vellinga is geboren op 21 november 1812 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Frans Sijbrens Roorda is geboren op 23 november 1812 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje Jelles van der Wal is geboren op 4 april 1813 te Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jan Taekes Zijlstra is overleden op 5 mei 1813 te Oostdongeradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Oostdongeradeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jan Hendriks Groen is geboren op 22 mei 1813 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jelte Lieuwes van der Meulen en Antje Jans Koop zijn getrouwd op 18 juli 1813 in Dantumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dantumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Thomaske Hortzes de Boer is geboren op 30 juli 1813 te Wymbritseradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Wymbritseradeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.