Genealogische data Golse Genen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 66:

Gerritje Rubbens is geboren op 13 juli 1903 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Louis Rubbens is geboren op 25 juli 1903 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Arend Fokke Faber Janssen is geboren op 17 december 1903 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerardina Cornelia van Noorden is geboren op 10 mei 1904 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Snijder is geboren op 5 juli 1904 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johanna Snijder is geboren op 21 januari 1906 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Geertruida Rubbens is geboren op 14 december 1906 te Den Helder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Den Helder » Geboorteregister.

Bekijk suggestie

Willem van der Meijden en Sophia Visser zijn getrouwd op 17 oktober 1923 in Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Johannes Petrus Gerardus Maria van Boesschoten en Antonia Johanna Kramer zijn getrouwd op 26 februari 1924 in Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Huwelijksregister.

Bekijk suggestie

Gesinus van Binsbergen is overleden op 15 februari 1930 te Alkmaar. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Alkmaar » Overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.