genealogieonline

Genealogisch Web Rijken

Foto van Stan Rijken

De publicatie Genealogisch Web Rijken is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 55.771 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 165 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Beste mede-genealoog,

 

Mijn genealogisch web heeft geografisch het zwaartepunt rond Den Dungen en Sint-Michielsgestel. Qua familienamen concentreer ik me met name op de families: Rijken, Sanders, Sterks, Sleutjes, Van den Hurk, Ondersteijn, Van Osch, Welvaarts.

Indien u verbeteringen of aanvullingen heeft houd ik mij van harte aanbevolen.

Ook hoor ik het graag als ik per abuis nog levende personen heb gepubliceerd, wat ik in het kader van de privacy probeer te voorkomen.

 

groeten,

 

Stan Rijken


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!