Genealogieën vanuit de Antwerpse Rupelstreek » Afstammelingen van Basina van Thuringen

Generatie 10 (vervolg)

50.

Pepijn Ii van Herstal, zoon van Ansegiesel van Austracie en Beggule van Landen, is geboren 645 in Herstal, Luik, Belgium. Hij is getrouwd (1) met Alpaide N(omen) N(escio).

Zij kregen 2 kinderen:

Hij is getrouwd (2) 670 met Plectrude van Beieren, dochter van Hugobert van Austrasie en Irmina van Beieren. Zij is geboren rond 648. Plectrude is overleden op 10 augustus 725 in Keulen, Noordrijn-Westfalen, D en is begraven in Keulen, Sankt-Maria im Kapitol, Noordrijn-Westfalen, D.

Zij kregen 4 kinderen:

Pepijn Ii is overleden op 16 december 714 in Jupille sur Meuse, Luik, Belgium.

51.

Clotilde Dode, dochter van Ansegiesel van Austracie en Beggule van Landen, is geboren 650. Zij is getrouwd met Theirry III der Merovingen, zoon van Clovis II der Merovingen en Bathilde van Ascanie. Hij is geboren 651. Theirry III is overleden 691 en is begraven in Arras, Saint-Waast, Pas-de-Calais, F.

Zij kregen 1 kind:

Clotilde is overleden op 3 juni 692 en is begraven in Arras, Saint-Waast, Pas-de-Calais, F.

Generatie 11

52.

Lendisus N(omen) N(escio), zoon van Erkenbald N(omen) N(escio) en Leudenfinda N(omen) N(escio), is geboren voor 661. Hij is getrouwd met N(omen Nescio). N(omen) N(escio).

Zij kregen 1 kind:

Lendisus is overleden 680.

53.

Siegebert IV van Aquitaine, zoon van Dagobert Ii van Austrasie en Giselle de Razes, is geboren 676. Hij is getrouwd met Magdalena N(omen) N(escio).

Zij kregen 1 kind:

Siegebert IV is overleden 758.

54.

Irmina van Oeren, dochter van Dagobert Ii van Austrasie en Mathilde van Ierland, is geboren rond 650. Zij is getrouwd met Hugobert van Austrasie.

Zij kregen 1 kind:

Irmina is overleden op 24 december 708 in Weitsenbourg, D.

55.

Lampade van Austrasie, dochter van Dagobert Ii van Austrasie en Mathilde van Ierland, is geboren 675. Zij is getrouwd met Odo van Aquitaine, zoon van Boggis van Aquitaine en Oda N(omen) N(escio). Odo is overleden.

Zij kregen 1 kind:

Lampade is overleden en is begraven.

56.

Sigisbert IV van Razes, zoon van Dagobert Ii van Austrasie en Mathilde van Ierland, is geboren 676. Hij is getrouwd voor 695 met Magdala N(omen) N(escio).

Zij kregen 1 kind:

Sigisbert IV is overleden 758.

57.

Clovis III der Merovingen, zoon van Theirry III der Merovingen en Clotilde Dode. Clovis III is overleden.

58.

Childebrant N(omen) N(escio), zoon van Pepijn Ii van Herstal en Alpaide N(omen) N(escio). Childebrant is overleden.

59.

Karel Martel van Herstal, zoon van Pepijn Ii van Herstal en Alpaide N(omen) N(escio), is geboren op 23 augustus 676 in Herstal, Luik, Belgium. Hij is getrouwd (1) met Ruodhaid N(omen) N(escio).

Zij kregen 4 kinderen:

Hij is getrouwd (2) rond 709 met Rotrude van Trier, dochter van Lambert II van Neustrie en Chrodelind der Franken. Zij is geboren rond 690 in Austrasie, Frankrijk. Rotrude is overleden 724 in Chelles, Seine et Marne, F.

Zij kregen 5 kinderen:

Hij is getrouwd (3) 725 met Suannechilde van Beieren.

Zij kregen 2 kinderen:

Karel Martel is overleden op 65 jarige leeftijd op 22 oktober 741 in Quierzy-sur-Oise, Picardie, Frankrijk en is begraven in Saint-Denis, Basiliek, Ile de France, Frankrijk.

60.

Dochter Pepijn van Herstal, dochter van Pepijn Ii van Herstal en Plectrude van Beieren. Zij is getrouwd 713 met Manfred I van Orléans.

Zij kregen 1 kind:

Dochter Pepijn is overleden.

61.

Grimoald N(omen) N(escio), zoon van Pepijn Ii van Herstal en Plectrude van Beieren. Grimoald is overleden rond april 714 in op graf St Lambert.

62.

Drogo van Champagne, zoon van Pepijn Ii van Herstal en Plectrude van Beieren, is geboren rond 670. Hij is getrouwd met Anstrude van Austratië, dochter van Waratton van Champagne en Ansflede van Neustrië. Zij is geboren in Neustrië. Anstrude is overleden.

Zij kregen 4 kinderen:

Drogo is overleden rond 708 en is begraven in Metz, Saint-Pierre-aux-Nonnains, F.

63.

Theobald N(omen) N(escio), zoon van Pepijn Ii van Herstal en Plectrude van Beieren, is geboren na 715. Theobald is overleden 741.

Generatie 12

64.

Alderic van de Elzas, zoon van Lendisus N(omen) N(escio) en N(omen Nescio). N(omen) N(escio), is geboren voor 705. Hij is getrouwd met Bersvinda N(omen) N(escio).

Zij kregen 1 kind:

Alderic is overleden 720.

65.

Adelheide van Aquitaine, dochter van Siegebert IV van Aquitaine en Magdalena N(omen) N(escio). Zij is getrouwd met Ludolph van Kleef van Teisterbant.

Zij kregen 1 kind:

Adelheide is overleden.

66.

Gisele Bertrade van Aquitaine, dochter van Hugobert van Austrasie en Irmina van Oeren, is geboren 755. Zij is getrouwd 719 met Caribert II Hardrad van Laon, zoon van Hugobertz van Laon en Berthe van Prum. Hij is geboren na 705 in Laon, Aisne, F. Caribert II Hardrad is overleden voor 762.

Zij kregen 2 kinderen:

Gisele Bertrade is overleden en is begraven.

67.

Lampade van Aquitaine, dochter van Odo van Aquitaine en Lampade van Austrasie, is geboren 700. Lampade is overleden en is begraven.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC