Genealogieën vanuit de Antwerpse Rupelstreek

Foto van Luc Jan Anna Van Camp (Boom-B)
De publicatie Genealogieën vanuit de Antwerpse Rupelstreek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 163.592 personen. Vanwege privacy zijn 14.810 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 3 mei 2020.


Deze stamboom of eerder woud is het resultaat van jaren zoekwerk in archieven, boeken, werken van collegae genealogen, webpublicaties,...en is nooit af, noch foutloos. Foutieve aannames of conclusies zijn mogelijk. Ik heb steeds getracht daar waar mogelijk en relevant bronvermeldingen mee te geven. Merkt u iets vreemd op, heeft u tegensprekelijke gegevens meldt ze mij a.u.b. Want zware databases worden gestuurd door informatica en ook die is nooit feilloos. Bij de opmerkingen heeft er zich o.a. een verschuiving voorgedaan zodat gegevens bij een persoon van enkele records verder zijn komen te staan. Een woonplaats of beroep kan zo bij een familielid, vader, broer of zus terecht gekomen zijn. Geen idee hoe ik dat terug rechtgezet krijg. Daarom meld het mij a.u.b. Daar waar ik kan pas ik het aan. Ik dank u bij voorbaat voor uw positieve bijdrage. Veel succes en bedankt voor uw bezoek. Luc Van Camp

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie Bevolkings­reconstructiesBevolkings­reconstructies

Publicaties die bevolkingsreconstructies van families en inwoners van een bepaalde plaats of regio weergeven.


Logo Genealogie Online collectie BidprentjesBidprentjes

Publicaties die bestaan uit de gegevens en/of afbeeldingen van bidprentjes.Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!