Genealogieën A.C. van der Jagt en C. Baars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 1.925:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelijntjen Alberts Schiphorst (geboren in 1746), een kind van Albert Schiphorst en Jentjen Schiphorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemyntje (geboren in 1751), een kind van Klaas Martens van der Horst en Aaltje van de Hofstede, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Elizabeth (geboren in 1751), een kind van Jan Harme Brinkman en Maria Bussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gesina Alberts Schiphorst (geboren in 1752), een kind van Albert Schiphorst en Jentjen Schiphorst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Margreta (geboren in 1755), een kind van Jan Joost Eenhuijs en Johanna Christina Raders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Schaap (geboren in 1758), een kind van Cornelis Leenderts Schaap en Jannetje Willemse de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje (geboren in 1759), een kind van Cornelis Draijer en Nelletje van der Schinkel, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maarte Draijer

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje (geboren in 1759), een kind van Reijer Tijmonsz Houter en Grietje Pieters Gorter, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Tijmen Houter

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arriaantje Schaap (geboren in 1760), een kind van Cornelis Leenderts Schaap en Jannetje Willemse de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje (geboren in 1760), een kind van Hendrik Goejan en Anna Carssenbroek, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Goejan

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.