Genealogieën A.C. van der Jagt en C. Baars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 1.925:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruyd Tuntman (geboren in 1716), een kind van Hendrik Tuntman en Geertruy van der Stal, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Warner Roelefs Steenbargen (geboren in 1720), een kind van Roelof Steenbargen en Jentien Nessink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Hannoo (geboren in 1728), een kind van Pieter Hannoo en Cornelia van Benten, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Elisabet Hanno

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Barent (geboren in 1729), een kind van Gerrit Mor en Jannetje Karseboom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Abraham Mor

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Gorter (geboren in 1730), een kind van Pieter Gorter en Cornelisje Stoffels Didama, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Amsterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Annetje (geboren in 1731), een kind van Gerrit Mor en Jannetje Karseboom, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Abraham Mor

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Delfos (geboren in 1732), een kind van Dirk Delfos en Marijtje Sitjou, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johannes Delfos

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jakobus Maas (geboren in 1738), een kind van Johannes Maas en Jannetje van Waardenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hendriks Broekhuisen (geboren in 1743), een kind van Hendrik Jans Broekhuisen en Trijntje Jans Kreulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert Hendriks Broekhuisen (geboren in 1745), een kind van Hendrik Jans Broekhuisen en Trijntje Jans Kreulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.