Genealogie takken "van Nuijs" en "Hoogers" » [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues (< 1581-????)

Persoonlijke gegevens [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues 


Gezin van [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues

Hij is getrouwd met ? ? NN-van Nuijs.

Zij zijn getrouwd.


Kind(eren):

  1. Arnoldus ? Nuijs  < 1597-???? 
  2. Henricus ? van Nuijs Nues  < 1606-???? 
  3. Johannes ? Nuijs  < 1609-???? 
  4. Renerus ? van Nuijs  < 1619-????


Notities over [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues

05/02/2009: veel opzoekingswerk inzake de tak van Nuijs werd verricht door mevrouw Clara Moonen-Palmen, die ik daarvoor (postuum) wens te danken, aangezien zij zowel mijn vader als mij op een aantal sporen gezet heeft.
ij gebrek aan accurate kennis heb ik tot nu toe verondersteld dat de stamvader van deze tak ook uit Voerendaal afkomstig was.

23/04/2006: nieuwe opzoekingen bij Gendalim (met de spellingvariant NUSS) hebben mij echter tot het inzicht gebracht dat de tak VAN NUIJS meer dan waarschijnlijk uit Stokhem afkomstig was. Hierdoor heb ik ook de verbinding gevonden met de tak Heerlen. Stokhem is een klein plaatsje/gehucht in Nederlands Limburg

03/05/2006: voor de nasporingen inzake de tak "Stokhem" ben ik veel dank verschuldigd aan Lucien Bocken. Deze heeft mij uiteindelijk verder op dit spoor gezet.
Ik heb echter nog steeds geen duidelijke link gevonden met de andere bestaande en gevonden takken van het geslacht van Nuijs. Onzeker is dus of, en hoe de lijn ligt naar de takken in Noord-Brabant (Oisterwijk-den Bosch) en Zuid-Holland (Charlois - Rotterdam - Delft). Daarnaast zijn er ook enkele naamdragers gevonden in de provincie Utrecht en in de provincie Noord-Holland (Amsterdam). Ook heb ik een vertakking in Antwerpen gevonden van oudere datum.

17/07/2006 - als werkhypothese schrijf ik deze voorvader voorlopig toe aan een tak von Neuß, uit Born. Ik heb echter nog geen elementen om dit te staven.

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van [stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues

? ? NN-van Nuijs
< 1543-????

[stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues
< 1581-????


? ? NN-van Nuijs
< 1586-????

Arnoldus ? Nuijs
< 1597-????
Johannes ? Nuijs
< 1609-????

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Over de familienaam Van Nuijs Nues


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Serge van Nuijs (Antwerpen), "Genealogie takken "van Nuijs" en "Hoogers"", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/genealogie_nuijs_hoogers/I451.php : benaderd 18 juli 2024), "[stamvader Stokhem?] ? van Nuijs Nues (< 1581-????)".