Genealogie Mostert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 315:

JACOB VAN DEN WEERELT is geboren op 27 december 1711 te Abbenbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Abbenbroek » Doopregister.

Bekijk suggestie

NEELTJE VAN DER HAAR is geboren op 7 oktober 1712 te Brielle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Brielle » Doopregister (katholiek).

Bekijk suggestie

NEELTJE VAN DER HAAR is geboren op 7 oktober 1712 te Brielle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Brielle » Doopregister.

Bekijk suggestie

CORNELIS MOERMAN en GRIETJE ARENDS HERWEIJER zijn getrouwd op 27 mei 1714 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

JAPICK! MOERMAN en MACHTELTJE! COUWENHOVEN zijn getrouwd op 27 juni 1714 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

CLAAS BROBBEL en JANNETJE VISSER zijn getrouwd op 25 december 1714 in Brielle. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Brielle » Trouwregister (Waals).

Bekijk suggestie

ARIJ RIETDIJK is geboren op 6 november 1718 te Oostvoorne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oostvoorne » Doopregister.

Bekijk suggestie

CORS VAN DIJK en LEUNTJE ZONNEVELD zijn getrouwd op 26 februari 1719 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

ANDRIES! MOERMAN en ANNETJE! VAN DIJK zijn getrouwd op 17 december 1719 in Rozenburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rozenburg » Trouwregister.

Bekijk suggestie

PIETER VAN DER SJOUW is geboren op 30 maart 1721 te Zwartewaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zwartewaal » Doopregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.