Genealogie Mostert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 929:

NEELTJE SIBBES is geboren op 18 december 1821 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

PAULUS TESKE en GEERTRUY MARIA BOSMAAR zijn getrouwd op 24 januari 1822 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

GERRIT IN 'T HOL is overleden op 15 maart 1822 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

JOHANNES OUDSHOORN en MARGARETHA DE GRAAFF zijn getrouwd op 5 mei 1822 in Sassenheim. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Sassenheim » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

WILHELMINA VAN SCHIE is geboren op 6 mei 1822 te Rijnsburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rijnsburg » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

WILLEM HOOGERBOORT en CORLINA CATRINA FABER zijn getrouwd op 6 juni 1822 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

HENDRIK VERHEUL en PETRONELLA RIJLAARSDAM zijn getrouwd op 16 augustus 1822 in Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

MARIA CORNELIA HOOGERBOORD is geboren op 20 maart 1823 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

JOHANNES HAMERLING en JOHANNA PIETERNELLA SERSEL zijn getrouwd op 10 juli 1823 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

JAN ZUIDHOEK en PIETERTJE PLUG zijn getrouwd op 23 juli 1823 in Noordwijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Noordwijk » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.