Genealogie Mostert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 73.951 - 73.960 van 73.963:

Er is een akte bij Gemeentearchief Zaanstad gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Kemp (overleden in 1969), een kind van KAREL KEMP en JACOBA LOUISA CHRISTIANI, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over frank knoester (geboren in 1969), een kind van LEENDERD KNOESTER en LENA ROG, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: FRANK KNOESTER

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Vreugdenhil (overleden in 1969), een kind van JAN VREUGDENHIL en JAAPJE VAN DER MARK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Vreugdenhil (overleden in 1969), een kind van JAN VREUGDENHIL en JAAPJE VAN DER MARK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina de Wild (overleden in 1969), een kind van CORNELIS DE WILD en GRIETJE VAN DIJK, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: DIRK de WILD

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolina Dorothea Schram (overleden in 1969), een kind van GERARD SCHRAM en JAKOBA KORNELIA LAVEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Westman (overleden in 1969), een kind van RICHTE WESTMAN en DERKTJE KLAT, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: ALDERT WESTMAN

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antje van Spronsen (geboren in 1980), een kind van NICOLAAS VAN SPRONSEN en NEELTJE HOOGERDIJK, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zoetermeer gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Gorissen (geboren in 3207), een kind van PIETER GORISSEN en CORNELIA VOS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Zoetermeer gevonden, die nieuwe informatie biedt over Machiel Gorissen (geboren in 4013), een kind van PIETER GORISSEN en CORNELIA VOS, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.