Genealogie Mostert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 401 - 410 van 426:

WILLEM VAN DER ZWAN is overleden op 23 januari 1945 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

BEREND SIEGERS is overleden op 9 april 1945 te Zuidlaren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Zuidlaren » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

HENDRIK VAN EEKELEN is overleden op 11 april 1945 te Odoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Odoorn » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JENNIGJE BLOEMEN is overleden op 6 november 1945 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JOHANNES NABER is overleden op 30 november 1945 te Dalen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Dalen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

DOODGEBOREN KIND UGEN is overleden op 25 april 1946 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

GERRIT VORSTEVELD is overleden op 16 augustus 1946 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

LUCAS SNIJDERS is overleden op 27 september 1946 te Sleen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Sleen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

JOHANNES VAN DER VELDE is overleden op 29 maart 1947 te Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

BERENDINA GEERTJES is overleden op 22 juni 1948 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.