Genealogie Beindorff, Been et al » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 40:

Lambert Boltjes is geboren op 20 juli 1883 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Itjen Doornbos is geboren op 24 juli 1884 te Oldehove. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Oldehove » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ali Marinus Brouwer is geboren op 27 september 1886 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anja Geerdine Pieternella Vegter is geboren op 9 juli 1887 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Amelia Alida de Jong is geboren op 11 mei 1899 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Anna Elisabeth de Jong is geboren op 9 juli 1900 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Salomon van den Berg en Rosette van Hasselt zijn getrouwd op 12 december 1900 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johan Christiaan de Jong is geboren op 14 februari 1906 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Josine Christina Jeanne Boone is geboren op 30 juni 1908 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Elie Aron Cohen is geboren op 16 juli 1909 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.