Genealogie Wiesenfeld en Klein Meulenkamp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 826:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van der Heiden (1824-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van der Heiden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johanna Cornelia van Dorland (1824-1907) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johanna Cornelia van Dorland.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van der Heiden (1824-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van der Heiden.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Alof Jan Wolsink (1825-1916) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Alof Jan Wolsink.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Clara Bottenheim (1827-1902) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Clara Bottenheim.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hermanus Verwoert (1828-1901) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hermanus Verwoert.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit te Hennepe (1829-1902) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit te Hennepe.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hermina Kamphuis (1829-1910) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hermina Kamphuis.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Stam (1830-1901) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Stam.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerard Richard van Essen (1830-1913) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerard Richard van Essen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.