genealogieonline

Genealogie Wiesenfeld en Klein Meulenkamp

Foto van Erwin Wiesenfeld

De publicatie Genealogie Wiesenfeld en Klein Meulenkamp is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 8.655 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 5 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


De meeste gegevens over de familie wormgoor heb ik verkregen via www.wormgoor.com . Wel ik via familie en Genlias diverse aanvullingen en verbeteringen aangebracht. Indien geen bron vermeld dan heb ik de gegevens in het verleden in een archief gevonden, ik ben toen vergeten om de exacte bron te vermelden (ik ben al meer dan 20 jaar hier mee bezig).


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!