Genealogie Vries Breijnaerts » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 65:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Joannes Breijnaerts (geboren in 1854), een kind van Bernardus, Franciscus Breijnaerts en Anna, Maria Keunen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Levenloos Breijnaerts (overleden in 1855), een kind van Bernardus, Franciscus Breijnaerts en Anna, Maria Keunen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje van Nieuwenhuizen (geboren in 1856), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Veldhuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Joannes Breijnaerts (geboren in 1856), een kind van Bernardus, Franciscus Breijnaerts en Anna, Maria Keunen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Eindhoven gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bernardus Joannes Breijnaerts (geboren in 1856), een kind van Bernardus, Franciscus Breijnaerts en Anna, Maria Keunen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk van Nieuwenhuizen (geboren in 1858), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Veldhuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. van Nieuwenhuizen (overleden in 1859), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Veldhuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika van Nieuwenhuizen (geboren in 1860), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Veldhuizen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Vries (overleden in 1861), een kind van Cornelis Vries de en Petronella Spruijt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina de Vos (geboren in 1864), een kind van Joseph Vos de en Apollonia Duin van, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Antonius de Vos

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.