Genealogie Vries Breijnaerts » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 65 van 65:

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margrietha Elisabeth van Nieuwenhuizen (overleden in 1949), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Koelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth Gerarda van Nieuwenhuizen (overleden in 1949), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Koelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda de Vos (overleden in 1953), een kind van Antonius Vos de en Cornelia Roode van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Johanna de Vos (overleden in 1954), een kind van Antonius Vos de en Cornelia Roode van, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus van Nieuwenhuizen (overleden in 1957), een kind van Willem Nieuwenhuizen van en Elisabeth Koelink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.