Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis

Foto van Johan Visser
De publicatie Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 12.572 personen. Vanwege privacy zijn 1.706 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 7 mei 2021.


Deze stamboom is niet af, en zal dat ook niet worden. Altijd is er iets aan te vullen of te verbeteren Deze stamboom is ook gepubliceerd op www.johjvisser.nl, deze wordt vaker ververst en is rijkelijker voorzien van foto's, documenten en allerlei andere informatie.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!