Genealogie Verbrugge en Eijkemans » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 177:

Maria Verbruggen is geboren op 4 december 1847 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Harmen Roelofszn. Drost is geboren op 21 april 1848 te Smallingerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Smallingerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Gerbrig Johannesdr Johannes Trogsma is geboren op 19 augustus 1848 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Tjiepke Wobma is geboren op 20 februari 1849 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Antje Roelofs is overleden op 27 maart 1849 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Hendrikje Hussel is overleden op 13 januari 1850 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

N.N. Drost is overleden op 9 juni 1850 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

N.N. Drost is geboren op 9 juni 1850 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Elisabeth Verbruggen is geboren op 23 juli 1850 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Maria Verbruggen is overleden op 12 september 1850 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.