Van Voorst-Notten - Zijdemans-de Groot » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 24:

Andries Wiecherink en Janna Pluimers zijn getrouwd op 9 november 1871 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Adolf Wiecherink is geboren op 6 januari 1874 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adolf Wiecherink is overleden op 19 januari 1874 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aaltje Wiecherink is geboren op 17 augustus 1875 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hermina ten Berge is overleden op 5 mei 1877 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendricus Pluimers is overleden op 14 februari 1881 te Lonneker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Lonneker » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adolf Wiecherink is overleden op 25 november 1890 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Schipholt is overleden op 7 juli 1898 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Engbert Heupers en Hendrika Brunsting zijn getrouwd op 28 mei 1910 in Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Janna Pluimers is overleden op 4 september 1913 te Enschede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Enschede » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.