Van Voorst-Notten - Zijdemans-de Groot

Foto van Henk van Voorst
De publicatie Van Voorst-Notten - Zijdemans-de Groot is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 16.590 personen. Vanwege privacy zijn 271 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 7 maart 2023.


Dit is de stamboom van Henk van Voorst en Moniek Zijdemans. De families Van Voorst / Notten en Zijdemans / De Groot worden daarin in beeld gebracht. Omdat zowel de lijn Notten als de lijn De Groot leidt naar Europese adel is daaraan 'enige' aandacht besteed. Niet omdat dat belangrijk zou zijn, maar omdat puzzelen en grasduinen in onze geschiedenis voor de samensteller dezes als een leuke bezigheid ervaren wordt. 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Henk van VoorstGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de inhoud van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Deze publicatie bevat 1.228 afbeeldingen!


Bekijk de afbeeldingengalerij
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!