Van Voorst-Notten - Zijdemans-de Groot » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 23:

Adrianus van de Goorbergh is geboren op 14 februari 1828 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Dingena van de Goorbergh is overleden op 25 oktober 1829 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dimphna van de Goorbergh is overleden op 18 april 1833 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Goverdina Vermeulen is geboren op 10 oktober 1835 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes van de Goorbergh en Catharina de Jongh zijn getrouwd op 21 mei 1856 in Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Petronella van der Stigt is overleden op 14 oktober 1862 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem van de Goorbergh is overleden op 4 maart 1864 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Antonius van de Goorbergh is geboren op 11 oktober 1864 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Adrianus van de Goorbergh en Johanna van den Broek zijn getrouwd op 2 juni 1875 in Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johanna van de Goorbergh is overleden op 12 april 1883 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.