genealogieonline

Parenteel families van Uffelen-Kuster en Charlier-Duvee

Foto van Paul van Uffelen

De publicatie Parenteel families van Uffelen-Kuster en Charlier-Duvee is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 367 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 189 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik doe onderzoek sinds medio 2017 en heb onlangs een cursus stamboomonderzoek van de NGV gevolgd en me twee avonden met paleografie beziggehouden.

Deze parenteel is er het gevolg van en deze betreft  de families van mijn vier grootouders. Het onderzoek is nog lang niet klaar.

Als bronnen heb ik zoveel mogelijk tot op akteniveau gezocht. Voor de meer recente generaties heb ik familie-informatie gebruikt die ik kreeg van (verre) neven en nichten. Echter privacy regels verhinderen dat ik deze recente informatie hier publiceer.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!