Genealogie Van Raam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 75.701:

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van der Greft (geboren in 1758), een kind van Jacob van der Greft en Elsje Nap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna van Schip (geboren in 1758), een kind van Cornelis van Schip en Willemijntje van Rossum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aagt (geboren in 1759), een kind van Jacob de Haas en Trijntje Sabes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Krijn van der Plas (geboren in 1760), een kind van Cornelis van der Plas en Neeltje Hoek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van Schip (geboren in 1760), een kind van Cornelis van Schip en Willemijntje van Rossum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes (geboren in 1761), een kind van Teunis Blom en Grietje Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Ignatius Enters (geboren in 1761), een kind van Christophorus Enters en Joanna Gisbers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Westfries Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marij (geboren in 1761), een kind van Jacob de Haas en Trijntje Sabes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Alkmaar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eva (geboren in 1762), een kind van Teunis Blom en Grietje Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes van Schip (geboren in 1762), een kind van Cornelis van Schip en Willemijntje van Rossum, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.