Genealogie Van Raam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 75.701:

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Klaasse van Pijlen (geboren in 1732), een kind van Klaas van Pijlen en Aaltje van Staveren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Brunt (geboren in 1733), een kind van Pieter Brunt en Maria Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hester van Eijck (geboren in 1735), een kind van Leendert van Eijck en Geertje van Haaften, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabet Brunt (geboren in 1737), een kind van Pieter Brunt en Maria Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marrigije Brunt (geboren in 1739), een kind van Pieter Brunt en Maria Boer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isaac Blom (geboren in 1739), een kind van Pieter Blom en Neeltje Verlaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marrigje Blom (geboren in 1740), een kind van Pieter Blom en Neeltje Verlaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Isaac Blom (geboren in 1741), een kind van Pieter Blom en Neeltje Verlaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Meerten Blom (geboren in 1742), een kind van Pieter Blom en Neeltje Verlaan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rudolph (geboren in 1743), een kind van Hendrik Blankstein en Margareta Mensinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.