Genealogie Van Raam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 2.011 - 2.020 van 2.032:

Johanna Maria Rumpff is overleden op 21 februari 1937 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Herman Mendelson is overleden op 26 juni 1937 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Saartje de Vries is overleden op 8 juli 1938 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Benjamin Benninga is overleden op 10 september 1938 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Mozes Krammer is overleden op 3 februari 1940 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Maaijke Koudenburg is overleden op 29 oktober 1941 te Vlieland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Vlieland » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Izaak Reens is overleden op 20 januari 1942 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Durkje Zijlstra is overleden op 3 februari 1942 te Ferwerderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Ferwerderadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Frederik van der Kooy is overleden op 27 juni 1942 te Heerenveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Heerenveen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aron Theeboom is overleden op 27 april 1943 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.