Genealogie Van Raam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.032:

Simson Sax is geboren op 13 maart 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Simson Sax is overleden op 30 maart 1814 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Saartje de Beer is geboren op 15 april 1814 te Schiermonnikoog. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Schiermonnikoog » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Henriette van Messel is geboren op 8 februari 1815 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Pal is geboren op 17 februari 1815 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jonas Drielsma en Marianna Drielsma zijn getrouwd op 22 april 1815 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Fogeltje Sax is geboren op 25 mei 1815 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Isaac Sax is geboren op 25 mei 1815 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Willemke Blom is geboren op 27 mei 1815 te Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Eva Benjamins is geboren op 4 september 1815 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.