Genealogie Van Raam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 91 - 100 van 2.032:

Philippus van Messel is geboren op 25 september 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Rebecca Adelaar is geboren op 18 november 1824 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Remke Hamers is geboren op 8 december 1824 te Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Catharina Vahrmeijer is geboren op 10 januari 1825 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jen Bonte en Grietje Annes Vogelaar of Vogelsang zijn getrouwd op 10 april 1825 in Workum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Workum » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Elkan Kan is overleden op 22 april 1825 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Aron Speijer is geboren op 19 juni 1825 te Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Zendijk en Maike Cohen zijn getrouwd op 31 juli 1825 in Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Abraham Krammer is geboren op 8 november 1825 te Leeuwarden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarden » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Evert Oosterbaan en Tietje Andringa zijn getrouwd op 13 november 1825 in Franeker. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Franeker » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.