genealogieonline

Genealogie Van Pelt Van Leeuwen

Foto van Leen van Pelt

De publicatie Genealogie Van Pelt Van Leeuwen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 14.450 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 132 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn naam is Leen van Pelt en ik ben de sitebeheerder van deze website.
Mijn genealogisch onderzoek gaat over de volgende families: van Pelt en van Leeuwen (mijn ouders) en Heine en Betjes (ouders echtgenote).
Ik stel het op prijs als u genealogische informatie wilt bijdragen of feedback wilt geven.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!