Genealogie Van Nugteren / Newton » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.296:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Clara Maria BOON (1807-1873) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Clara Maria BOON.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert VLIEGENTHART (1808-1885) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert VLIEGENTHART.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hugo van GIJN (1809-1870) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hugo van GIJN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Dingena 't HOOFT (1809-1893) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Dingena 't HOOFT.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Paulus REPELAER van SPIJKENISSE (1810-1871) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Paulus REPELAER van SPIJKENISSE.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Abraham BALEN (1813-1892) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Abraham BALEN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit DROP (1814-1882) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit DROP.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia BOS (1815-1880) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia BOS.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antonetta ROODENBURG (1815-1884) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antonetta ROODENBURG.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieter van den BRANDELER (1816-1908) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieter van den BRANDELER.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.