Genealogie Van Nugteren / Newton » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 2.296:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrik ONDERWATER (1776-1837) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrik ONDERWATER.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Maria RAM (1781-1834) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Maria RAM.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia van den THOORN (1781-1859) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia van den THOORN.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martinus van den BRANDELER (1790-1869) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martinus van den BRANDELER.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Margaretha Catharina REPELAER (1796-1871) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Margaretha Catharina REPELAER.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jacobus Mattheus STOOP (1800-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jacobus Mattheus STOOP.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia VLIEGENTHART (1801-1882) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia VLIEGENTHART.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrica Françoise REPELAER (1804-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrica Françoise REPELAER.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Anna Geertruida de JONGH (1804-1887) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Anna Geertruida de JONGH.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Madelaine VRIESENDORP (1806-1883) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Madelaine VRIESENDORP.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.