Genealogie Van Mierlo

Foto van Hans van Mierlo
De publicatie Genealogie Van Mierlo is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 12.552 personen. Vanwege privacy zijn 4.189 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op zondag 5 april 2015.


Deze Genealogie van Mierlo omvat alle Van Mierlo's, die in mei 1947 leefden en hun voorouders, zover bekend. Door de privacy-regels wordt een aantal personen niet gepubliceerd, daarom ligt het beginpunt voor veel Van Mierlo families vóór 1910. Door omstandigheden is aan de database sinds 2008 nauwelijks iets toegevoegd.. Met deze publicatie komen de resultaten van mijn onderzoek voor een breder publiek beschikbaar en hoop ik naamgenoten en andere geïnteresseerden een handvat te geven bij hun onderzoek. Op- en aanmerkingen, maar liever nog aanvullingen worden zeer op prijs gesteld.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!