Genealogie Van Melzen

Foto van Anton van Melzen
De publicatie Genealogie Van Melzen is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 144.352 personen. Vanwege privacy zijn 9.670 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 12 oktober 2023.


Van Melzen, Van Melsen, Kemmenaar, Van Voothui(ijs)zen, Van Kooten, Buddingh, Grevenstuk, Boerma Gr en Dr, Koster Gr en Dr, De Beere, Tempel, Kerkhof (Gr), Van de Wetering, Kabalt, Wolthek(ker), Zeven/Seven, Van der Linden Gld, Kamstra, Ubbens, Kok NH, De Graaf NH, Van Ginkel, Viegen (Vijgen/Fijgen), Rui(j)ter(s), Bos, Bottenheft, Botter, Moes, Middelveld Dr, Ten Kate (Caat/Kaat/Cate), Heinen, Geurts, Van de Peppel, Mulder, Rits(z)ema, Ubbens, Hilhorst, Visscher/Fisker/Visker, Bosker/Bosscher, Stijkel, Toxopeus, Dijkema, Wijma, Offereins, Ammerlaan, Bijvoet, Keller, Later, Lovendaal, Van der Lee, Van Eijden, Rigter, Vos, Dorland(t), Van Vulpen, Makker, Lighthart, Lodden, Timmerman(s), Lo(c)khorst, Van Ginkel, Lunenborg, Schonewille, Booij Dr, Smo(o)renburg, Lacroix, Steenbergen, Gort, Snijder Dr, Metselaar Dr, Mast, Van Ma(o)urik, Raven, Taats, Renesse, Giele, Hilhorst, Hoogeveen, Vos, Kaarsgaren, Te Water, (S)Zomer, Geertsema, Grimmelikhuizen/Grimmelijkhuisen, Wesdorp en vele andere namen uit Nederland en de rest van de wereld in een zeer grote database.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!